Paraziti

Daca ar fi sa mor si cineva m-ar intreba daca vreau sa mai traiesc pe planeta asta as cadea in genunghi si as refuza implorand. 

Mi-e asa o scarba de gandirea umana care poate fi atat de diferita de la persoana la persoana. De ce as vrea sa mai traiesc intr-o lume in care se castiga bani pe urma chinuirii unor animale? De ce schingiuim niste suflete doar pentru ca ne sunt inferioare noua si noi avem puterea? Preferam sa ne folosim puterea si inteliganta in scopuri meschine, care nu fac decat sa distruga si sa deterioreze ceea ce avem in jurul nostru. Distrugem locul in care traim, distrugem intreaga planeta prin ignoranta si snobism. Noi suntem oamenii care inchidem ochii cand vedem ca altii mor de foame si de boala, inchidem ochii cand ne dam seama ca avem posibilitatea de a ajuta, si ne alaturam turmei de cretini pentru ca e cea mai simpla solutie.

De ce as vrea sa mai impart aerul pe planeta asta cu niste fiinte care isi scot copiii la cersit, cu niste fiinte care fac bani pe urma rapirii si obligarii la prostitutie a unor tinere carora li se fura dreptul la o viata normala? De ce sa mai vreau sa mai traiesc pe planeta asta inconjurata de oameni care ranesc ca se le fie lor bine? Si ce pot eu sa mai schimb acum in lumea asta, cand totul a ajuns atat de departe? Cum poate cineva sa schimbe snobismul si rautatea intr-o persoana? 

Sfarsitul lumii suna deprimant si terifiant, insa am ajuns sa imi doresc sa se intample asa ceva, si repede. Pentru mine sfarsitul lumii mi-ar placea sa insemne disparitia rasei umane care este cel mai groaznic parazit intalnit vreodata….caci asta suntem noi pentru Pamant, niste paraziti….care nu ne vom opri niciodata.

Reclame

~ de Faithless person pe 14 august 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: